MAD WORLD - AGE OF DARKNESS

Vanliga frågor​

• Upon login, I get message `In maintenance`, although the game is not currently under maintenance.​

Try accessing the game again through incognito mode on your browser (Chrome).
    Check if there are activated options such as proxy restriction for the browser in use, and turn it off.​

• Vilken plattform kommer att släppas på?​

Eftersom är ett spel utvecklat i HTML5 kan du spela det med ett klick utan att ladda ner det på de flesta plattformar som kan nås via en `webbläsare`. Därför strävar vi efter att släppa den på alla plattformar som PC, smartphone och surfplatta. (Mobila enheter stöds inte i det här teststadiet.)​

• Kan jag spela utan att ladda ner?​

Ja det är det. Det karakteristiska för HTML5 -spel är att du kan ansluta direkt med bara en länk, och det finns ingen anledning att skaffa en klient alls. Du kan se det som en webbplats. Så så länge du är ansluten till internet kan du spela direkt.​

• Vad är plattformsoberoende?​

Plattformsoberoende innebär att du kan spela samtidigt med användare som spelar på andra plattformar. Med andra ord, även om jag spelar på min stationära dator kan jag spela med min vän som spelar på hens smartphone.​

• Vad har vi för spelinnehåll?​

Äventyr, huvud-/deluppdrag, gigantiska chef-monster kooperativa razzior, snabba instanser, object finnande, förstärkning, hantverk, husdjur ombord, samling, illustrerad bok, matlagning, samling, PVP, handel etc. kommer att förses med innehåll som du kan njuta av i MMORPG. Det är planerat och vi förbereder oss för att prova något nytt.​

• Är det ett öppet världsspel?​

spelas på flera kartor. Det är inte ett öppet världsspel där kartor är sömlöst anslutna, men eftersom storleken på kartan som ska spelas är bred, känns känslan av att spela som en stor värld.​

• Vad innebär klasslösa vapen-baserade färdigheter?​

I , när du skapar en karaktär för första gången, väljer du inte en klass, utan bara man och kvinna, det vill säga kön. Beroende på vapnet du är utrustad med varierar de färdigheter du kan använda. Med andra ord, om du bär ett svärd kan du använda svärdfärdigheter, och om du utrustar en båge i mitten kan du använda bågfärdigheter. Vapen kan ändras när som helst under spelets gång så länge de förvärvas.​​

• Vad är releaseschemat?​

Vi siktar på ett globalt utsläpp sommaren 2022​